Konferens & Event

Konferens och event i Göteborg

Boka in din konferens och event i Göteborg med oss. Vem säger att jobba behöver vara tråkigt? Förvandla dina affärer till något roligt med oss i vår unika miljö. I huset har företagare och industrimän gjort affärer i över hundra år, så känn dig i gott sällskap.

Vi har lokaler för alla behov, från stora företagskonferenser och events, till möten och kickoffs för mindre sällskap, antingen i vår pampiga festvåning från 1800-talet eller nere på restaurangen. Din konferenslokal och eventlokal i Göteborg.

Konferens Göteborg

En konferens är ett perfekt tillfälle för en nytändning för organisationer och företag. Nytt år och nya tag, nya medarbetare och idéer, eller så behöver personalen bara påminnas om hur bra de har det hos dig.

Våra lokaler är centralt belägna i Göteborg och utrustade med modern teknik. Vi har lokaler av olika storlekar och kan anordna konferenser från två personer till två hundra. Vår uppgift är att se till att du har bästa möjliga företagskonferens i Göteborg. Vi skräddarsyr mat och dryck tillsammans med er och säkerställer att konferensen blir som tänkt. Hör gärna av er så hjälps vi åt att planera er företagskonferens i Göteborg.

Event Göteborg

Hilma och August Carlsson älskade att hålla stora fester i sitt hus på Vasagatan 9 i Göteborg. Här har kungligheter, adel, societetselit och göteborgare firat och festat i över hundra år. Våra lokaler är anpassade efter dina behov. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

 

Vi anordnar events i Göteborg för mindre och större sällskap, för privatpersoner och företag, föreningar och organisationer.  Vår erfarna personal hjälper till med alltifrån projektledning till mat och dryck, ljussättning, teknik, och mycket mer.

Stora Salen

Upp till 200 personer

Stora Salen passar utmärkt för banketter, konferenser, bröllop, studentfester, minnesstunder och baler för såväl privatpersoner och företag. Scen, piano, projektor, ljud och mer finns tillgängligt.

Lilla Salen

Upp till 80 personer

Lilla Salen är i själva verket inte så litet och har plats för 80 personer. Salen vetter mot Vasagatan med tillhörande balkong med mycket ljusinsläpp, vilket gör det perfekt för företagsevent och möten, banketter och dop.

Kungarummet

Upp till 24 personer

Detta K-märkta rum är just det. Väggarna flankeras av originalporträtt av våra kungar. Rummet domineras av mörkt trä, stora bord och stolar, två kristallkronor, perfekt för företagaren som vill låsa affären eller ett stipendieutdelning.

En intim middag eller ett event och bröllop med flera hundra gäster? Vi på KOKS löser det mesta. Din festlokal och restaurang i Göteborg.

Varmt välkomna till restaurang KOKS i Göteborg!

Vi ser fram emot ert besök!
Kontakta oss via formuläret eller ring oss på:
0727 38 37 00