Bröllop & Fest

Festlokal och bröllop i Göteborg

Din bröllopslokal och festlokal i Göteborg. Fira livets viktigaste stunder hos oss. Våra lokaler är centralt belägna på Vasagatan 9 i Göteborg, vilket gör det enkelt och smidigt för gästerna att sig hit. Så vänd dig till oss när du är i behov av en bröllopslokal eller festlokal i Göteborg.

Bröllopslokal Göteborg

Vi är din bröllopslokal i Göteborg. Vi har stor erfarenhet av bröllop och andra viktiga stunder som dop och studentfester. Är det ett stort bröllop rekommenderar vi festvåningen och vår Stora Sal. För mindre sällskap passar Lilla Salen bättre.

Våra lokaler är handikappanpassade med hiss upp till festvåningen. Hör av er så planerar vi allt tillsammans och ser till att du får ditt drömbröllop. Utöver bröllop arrangerar vi även banketter, baler, studentfester, minnesstunder, dop, årsredovisningar, event och mycket mer för såväl för privatpersoner, företag, föreningar eller organisationer. Din bröllopslokal i Göteborg.

Festlokal Göteborg

Din festlokal i Göteborg. Vi har festlokaler av varierande storlekar här i Göteborg. För stora fester rekommenderar vi vår pampiga festvåning på övre våning. Mindre sällskap kan antingen ta en av de mindre lokalerna på festvåning eller nere på restaurangen och dess olika rum.

Du tilldelas en projektledare när du väljer att fira din högtid med oss. Vi ordnar mat och dryck och övrigt efter din önskan och säkerställer att du får bästa service till bästa pris. Hos oss finns det många välkomponerade menyer att välja mellan. Så fira din högtid med oss. Vi har rätt festlokal för dig i Göteborg.

Stora Salen

Upp till 200 personer

Stora Salen passar utmärkt för banketter, konferenser, bröllop, studentfester, minnesstunder och baler för såväl privatpersoner och företag. Scen, piano, projektor, ljud och mer finns tillgängligt.

Lilla Salen

Upp till 80 personer

Lilla Salen är i själva verket inte så litet och har plats för 80 personer. Salen vetter mot Vasagatan med tillhörande balkong med mycket ljusinsläpp, vilket gör det perfekt för företagsevent och möten, banketter och dop.

Kungarummet

Upp till 24 personer

Detta K-märkta rum är just det. Väggarna flankeras av originalporträtt av våra kungar. Rummet domineras av mörkt trä, stora bord och stolar, två kristallkronor, perfekt för företagaren som vill låsa affären eller ett stipendieutdelning.

För oss handlar mat lika mycket om stunden, tillfället, platsen och sällskapet som smaken.

Varmt välkomna till restaurang KOKS i Göteborg!

Vi ser fram emot ert besök!
Kontakta oss via formuläret eller ring oss på:
0727 38 37 00